Eksperiment u Holandiji otkrio jezive stvari u vezi sa ovom novom tehnologijom – VIDEO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Poslednjih dana se sve više raspravlja o uvođenju 5G mreže, a javnost se interesuje je li tehnologija budućnosti štetna po zdravlje. Dok jedni tvrde kako u 5G tehnologiji nema nikakve opasnosti, drugi se s time nikako ne slažu.

Štaviše, sve je više svetskih stručnjaka koji apeliraju na zaustavljanje ove tehnologije, a o temi postoji preko 10.000 naučnih i istraživačkih radova koji potvrđuju najgore sumnje: 5G je štetan za zdravlje.

Pre sedam meseci, 5G tehnologija testirana je u Holandiji, a nakon testiranja dogodile su se, u najmanju ruku, čudne stvari – i to ni manje ni više nego zbog testiranja. Tamo je, naime, došlo do velikog pomora ptica.

Kako bi uspešno testirali tehnologiju novog doba koja bi nam prema njihovim rečima, trebala da promijeni život, odašiljači su postavljeni na uskom prostoru, jer upravo to 5G zahteva.

Kada su na podosta visokim frekvencijama krenuli s testiranjem, ptice u parku gde je eksperiment izvršen jednostavno su počele da padaju sa stabala. I to ne jedna ptica, već na stotine njih!

Ova neobična vest uskoro se proširila širom sveta, a eksperti koji se više bave ovom temom povezali su pomor s visokim zračenjem koje se javlja zbog 5G mreže.

Inače, neki svetski stručnjaci smatraju kako je uvođenje ove nove tehnologije svojevrsni “Eksperiment nad čovečanstvom” i da bismo zbog toga mogli ugroziti postojanje života na zemlji, kao i ekosfere.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Eksperiment u Holandiji otkrio jezive stvari u vezi sa ovom novom tehnologijom – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.