Fotografija iz srpske svlačionice otkrila taktiku kojom je Srbija postala prvak sveta!

Najbolji!

Dečaci koje vodi Veljko Paunović popeli su se na šampionski tron pobedom nad reprezentacijom Brazila i ostavili čitav svet u čudu, a Srbiji doneli preko potrebnu radost na koju je dugo čekala.

Osvojili su srca svih kako u otadžbini, tako i širom planete Orlići svojim zajedništvom, borbenošću, požrtvovanošću, izdržljvošću, timskim duhom… A baš zbog tih svojih kvaliteta su i došli do nezapamćenog uspeha. To je uostalom isticao i sam selektor i svi njegovi izabranici tokom čitavog turnira na Novom Zelandu.

I dok nam seniorski tim grca u problemima i igra spod svakog mogućeg nivoa, treneri se smenjuju, naše mlade nade ispisuju najlepše stranice srpskog sporta. Zto možda i ne bi bilo loše da naši stručnjaci koji sede u klubovima i na kormilu A reprezentacije nauče ponešto od svog mlađeg kolege, a evo i šta imaju da nauče.

[adsenseyu1]

Na ovoj slici je iscrtana taktika koju je Paunović na tabli predočio svojim učenicima u svlačionici pred finalnu utakmicu, a verovatno i onim pre nje. Na njoj se jesno vidi i poruka i srž čitavog uspeha, a to su tri reči – ODLUČNOST, ČVRSTINA, BUDNOST!

Dobitna kombinacija

Dakle, ovo bi mogli da usvoje svi naši fudbaleri i treneri, i jednom nam pokažu zašto ih najveći klubovi plaćaju tolikim novcima, pa konačno i oni donesu nekada neku radost svojoj naciji.

(telegraf.rs)

[adsenseyu1]

1 komentar na "Fotografija iz srpske svlačionice otkrila taktiku kojom je Srbija postala prvak sveta!"

  1. Ahaha pogledajte sa desne strane-izbijanje sudija

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.