Francuska: U centru Nice muškarac po imenu Musa Kulibali napao velikim nožem 3 vojnika!

Napad

Trojicu francuskih vojnika u patroli u centru Nice napao je velikim nožem muškarac po imenu Musa Kulibali. Pre ne go što je savladan uspeo je dvojicu da lakše povredi, saopštio je izvor iz policije.

Jedan vojnik je ranjen u ruku, a drugi ima povrede po licu i njihovi životi nisu u opasnosti, nakon što ih je Kulibali bez vidnog povoda napao nožem u sred bela dana u gradu na francuskoj rivijeri, naveo je izvor iz francuske policije.

“Malo posle 14 sati, dok su tri vojnika patrolirala ispred jevrejskog centra, prolaznik je napao jednog od njih sa velikim nožem, ciljajući njegovo lice i vrat”, prenela je agencija AFP.

Nekoliko izvora iz policije, bliskih istrazi, potvrdili su da se uhapšeni muškarac zove Musa Kulibali, i da za sada nema indicija zašto je došlo do napada.

AFP navodi da se ispituje kakve veze Musa Kulibali, ima sa Amedi Kulibalijem, koji je ubio četvoro ljudi u jevrejskom supermarketu košer, tokom napada islamskih ekstremista u Parizu, u kojima je poginulo ukupno 17 ljudi.

Francuska je u stanju pripravnosti nakon terorističkih napada trojice islamskih ekstremista u Parizu u januaru u kojima je ubijeno 17 ljudi.

Više od 10.000 vojnika je raspoređeno širom zemlje, uključujući velike trgovinske centre, sinagoge, džamije i tranzitne stanice.

(Tanjug)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Francuska: U centru Nice muškarac po imenu Musa Kulibali napao velikim nožem 3 vojnika!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.