HITLER JE BIO DEMOKRATA! Užasne reči u emisiji uživo na nacionalnoj televiziji!

samoubistvo

foto: Wikipedia/German Federal Archive

Zapad je na kraju Drugog svetskog rata prigrlio poražene ukrajinske naciste. Danas iz istih razloga tetoši njihove sinove i unuke.

To je osnovni razlog što je neonacista Andrej Parubij mogao (doduše posle državnog prevrata u Kijevu u februaru 2014-te, izvedenog uz asistenciju Amerikanaca) biti izabran za predsednika parlamenta (Vrhovne rade). U tome je i objašnjenje zbog čega Parubij veruje da mu neće faliti ni dlaka sa glave zbog izgovorene pohvale Hitleru. On je, naime, u emisiji uživo ukrajinske televizije ICTV ovako pohvalio firerovo “nametanje demokratije”:

– Ja sam veliki pobornik direktne demokratije. Uostalom, da vam kažem da je Adolf (Hitler) bio najveći čovek koji je 30-ih godina prošlog veka praktikovao direktnu demokratiju. Ovo mu se učinilo malo, pa je apelovao da se ne zaboravlja Hitlerov doprinos razvoju demokratije.

A Parubijev glas nije uopšte usamljen unutar ukrajinske “elite”. Ukrajinski konzul u Hamburgu – Vasilij Marušćinec – nedavno je napisao: – Počasno je biti fašista. Lično ne podnosim sve koji ne podržavaju ideje nacionalizma.

Ruski generali plakali – Černomirdin rekao Miloševiću: Rusija će se pridružiti NATO bombardovanju Jugoslavije! – VIDEO

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine bilo je prisiljeno da Marušćineca povuče iz Hamburga zbog antisemitskih izjava. Pod pritiskom Berlina, a ne zbog negodovalja ukrajinske javnosti.

(Skandalozno.rs/Intermagazin.rs/Izvor: Fakti.org)

Budite prvi sa komentarom na članku "HITLER JE BIO DEMOKRATA! Užasne reči u emisiji uživo na nacionalnoj televiziji!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.