Intervju sa serijskim ubicom naježio svet: Da li je on čovek ili čudovište? – VIDEO

Advertisement

Intervju

Vilijam Klajm Gibson – Printskrin: WLKY

Trevor Mekdonald je za emisiju “Crime and Punishment” intervjuisao serijskog ubicu Vilijama Klajma Gibsona koji trenutno čeka smrtnu kaznu.

Trevor Mekdonald je za emisiju “Crime and Punishment” intervjuisao serijskog ubicu Vilijama Klajma Gibsona koji trenutno čeka smrtnu kaznu.

Gibson je osuđen za hladnokrvna ubistva tri žene, a Mekdonald je želeo da proveri da li oseća kajanje zbog toga. Šokiranom novinaru Gibson je objasnio da je nesrećne žene ubio jer mu je “tako došlo“.

Advertisement

– Tako mi je došlo… Nije mi trebao razlog. Svi automatski misle da ljudi čine stvari kakve sam ja činio zbog nesrećnog detinjstva. Misle da si zlostavljan, ili te pitaju jesi li podmetao požare. Ništa od toga mi se nije dogodilo, imao sam sasvim normalno detinjstvo – rekao je on.

foto: murderpedia.org

Kad ga je Mekdonald upitao ima li čovečnosti u njemu, odgovorio je:

– Ne verujem da ima čovečnosti u meni. Jednostavno me to ne pogađa. Mogao bih nekog ubiti i zatim otići na večeru. Nije me briga – dodao je.

Advertisement

Takođe je priznao da je počinio još neka ubistva koja još nisu otkrivena.

– Ne radi se samo o ženama, bilo je i muškaraca, samo ih još nisu pronašli jer nisam rekao ništa o njima. Svidelo mi se da ih ubijam. Prvi put sam bio malo nervozan, ali nakon toga je bio dobar osećaj – rekao je Gibson.

Pogledajte video kako izgleda hladnokrvni serijski ubica:

(Skandalozno.rs, Izvor: index.hr)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Intervju sa serijskim ubicom naježio svet: Da li je on čovek ili čudovište? – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.