Islamska država šalje inficirane ljude u Ameriku da šire ebolu!

Novi vid rata

Ako je verovati poslednjim izveštajima, vojska Islamske države kuje zaveru da namerno zarazi džihadiste smrtonosnim virusom ebole i šalje ih u Ameriku kako bi raširili bolest po Americi.

Izraelska novinska agencija, potvrdila je autentičnost izveštaja.

Agencija je citirala „Izraelske bezbednosne izvore“ da je na desetine boraca ISIS-a u Siriji obolelo i da imaju simptome ebole. Ova vest je ubrzano zapalila novu teoriju zavere po kojoj se tvrdi da ISIS planira da pošalje vojnike inficirane ebolom u Ameriku kako bi raširili bolest.

„Dok zapadne nacije, koje se bore protiv Islamske države, mogu shvatiti izveštaj epidemije ebole među radikalnim džihadistima kao dobru vest, loša stvar je da su sada islamski teroristi nosioci virusa“, piše Norvel Rouz, poznati novinar.

Članak takođe objašnjava zašto bi ova vest bila loša po Amerikance. Jedan od izvora Izraelske novinske agencije je rekao: „Znamo da ISIS ima kampove za trening u Africi i veoma je moguće da su tamo pokupili virus“.

„Ovo će dati potpuno novo značenje izjavi SAD da čizme neće kročiti na zemlju pošto će projektili i ebola da se postaraju za jedno od najgorih zla koje je ikad postojalo“.

Teorija je pojačana izveštajima o direktnoj pretnji vojnika ISIS-a koji su rekli da će raširiti virus ebole na SAD i njihove saveznike ako nastave da se mešaju u rat u Siriji i Iraku, objavljeno je na sajtu Shoebat.com.

Shoebat je citirao izjavu ISIS-a objavljenu na drugom sajtu po imenu Vetogate.com. U izveštaju je navodno pisalo: „Sledbenici i vojnici Islamske države su većinom bombaši samoubice i spremni su, ne samo da prenesu ebolu, nego i da je popiju ako im kažu da treba da je rašire po SAD. To neće biti teško ali je potrebna dozvola vodećih džihadista“.

U izjavi je dalje pisalo: „Proces širenja bolesti nije težak. Lako se može transportovati u boci u vreći od Afrike do Amerike. Sadržaj boce se tada može osloboditi u ventilacioni otvor ili u javni vodovod“.

(Skandalozno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Islamska država šalje inficirane ljude u Ameriku da šire ebolu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.