IZAZIVA PAŽNJU GDE GOD DA SE POJAVI: Evo zbog čega Kejt Midlton NIKADA ne daje autograme

princeza

Foto: Wikipedia

Gde god da se pojavi, Kejt Midlton izaziva pažnju. Mnogi ljudi joj prilaze ne bi le pokušali da od nje dobiju neki mali znak pažnje

Ko poželi selfi sa vojvotkinjom od Kembridža, sa njim će možda i otići. Ko poželi da rukovati, a za to se ukaže prilka, imaće šanse. Međutim, ko je razmišljao da zatraži autogram, na njega može da zaboravi.

[adsenseyu5]

Razlog za to – bezbednost. Kejt i ostali članovi kraljevske porodice moraju da slede strog kraljevski protokol, pa autograme ne smeju da dele zbog opasnosti od njihovog falsifikovanja.

Osim toga, pri pokušaju prodaje, kraljevski potpis mogao bi da dostigne veliki novčani iznos. Na primer, jedna božićna čestitka sa potpisom kraljice Elizabete na I-Beju se trenutno prodaje za 1.200 funti.

Oduzima dah: Pogledajte LET MiG-om 29 u STRATOSFERI, brzinom od 2.000 kilometara na sat! – VIDEO

U ovom slučaju, jedini izuzetak je napravio princ Čarls. Obilazeći ljude pogođene razornim poplavama u Kornvolu 2010. godine, među kojima su bili i bračni par Tom i Meg Hendi čiju kuću su voda i blato potpuno potopili, princ ih je upitao da li postoji nešto što bi on mogao da učini da im pomogne. Oni su ga zamolili za autogram za svog sina, što je princ i ispunio.

Potpisi članova kraljevskih porodica jedino se mogu pronaći u knjigama gostiju tokom raznih državnih poseta.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor: 100posto)

[adsenseyu2]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "IZAZIVA PAŽNJU GDE GOD DA SE POJAVI: Evo zbog čega Kejt Midlton NIKADA ne daje autograme"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.