Jeziv snimak ZEMLJOTRESA: Srpski reprezentativac Uroš Kovačević BEŽAO sa terena! – VIDEO

Beg od zemljotresa

foto: Fonet/AP

Utakmica drugog kola klupskog prvenstva Azije između Al Arabija (Katar) i Al Džazire (UAE) prekinuta je tokom drugog seta zbog zemljotresa koji je u tom trenutku pogodio Najpidav, glavni grad Mijanmara (bivša Burma).

Ovu zemlju prodrmao je jak zemljotres jačine 6,8 stepeni Rihterove skale. Primera radi, razorni zemljotres koji je pogodio Italiju istog dana iznosio je 6.2 stepena Rihterove skale.

[adsenseyu1]

Situacija je bilo toliko ozbiljna da su igrači koji su se nalazili na parketu, među njima i srpski reprezentativac Uroš Kovačević, razbežali u panici, a sve su zabeležile kamere nacionalne televizije.

“Bilo je baš čupavo. U prvom trenutku nisam shvatio o čemu se radi, gledali smo ka plafonu, gde su sijalice udarale jedna o drugu. Mnogi igrači i službena lica već su istrčali iz dvorane, kad sam i ja krenuo da bežim ka izlazu.

[adsenseyu1]

Na sreću, nije se ništa srušilo, temelji dvorane izdržali su zaista jak udar“, rekao je Uroš Kovačević za Sportski žurnal.

https://youtu.be/gENDKAw7dQY

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "Jeziv snimak ZEMLJOTRESA: Srpski reprezentativac Uroš Kovačević BEŽAO sa terena! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.