Kriminalac obećao policajcima: PREDAĆU SE, ako skupite 1.000 lajkova… – FOTO

Nagrabusio

foto-ilustracija: pixabay.com

Mladić kog je tražila policija u Mičigenu predao se pošto su policajci uspešno završili izazov na Fejsbuku.

Majkl Zejdel (21) je obećao policajcima da će se predati i čak im kupiti krofne ako policija Redforda dobije 1.000 lajkova za post, piše BBC.

[adsenseyu5]

Policija je uspela da ispuni zadato za manje od sat vremena. A mladić je sada u zatvoru na osam nedelja zbog vožnje u pijanom stanju i napad. Prema rečima policajaca, njihovo odeljenje je veoma aktivno na društvenim mrežama, a Majkl Zejdel ih je svako malo trolovao.

Tokom te njihove “razmene” na Fejsbuku, Zejdel je koristio alijas Šampanjac Torino, ali su policajci brzo shvatili da je on u pitanju. Osim što je obećao da će se predati i počastiti ih krofnama i drugim pecivom, Zejdel je najavio da će očistiti područje oko lokalne škole.

[adsenseyu1]

– Čekali smo i čekali, trebalo mu je malo vremena, ali u ponedeljak uveče se zaista pojavio u stanici. Mom partneru, naredniku Gregu, koji ne jede krofne, je doneo đevrek – priča policajka Dženifer Mensfild.

Ona je dodala da odeljenje obično ne koristi Fejsbuk kao oružje za hvatanje kriminalaca, ali su otvoreni za sve ideje, ako donose rezultate.

– Dobro smo se zabavili kroz celu ovu situaciju, deluje nam da se i zajednica zabavljala. Mislim da je bila uspešna jer smo sve obavili uz dozu humora.

Osim što će morati da provede vreme iza rešetaka, Zejdel će morati da plati i novčanu kaznu ili će se suočiti sa još 4 nedelje u zatvoru.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Kriminalac obećao policajcima: PREDAĆU SE, ako skupite 1.000 lajkova… – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.