Kupio je BRANU na internetu kojom je okružio KUĆU i svi su mu se smejali: A onda je došla POPLAVA! – VIDEO

Advertisement

Dobar potez

Printskrin: Youtube/dayli mail news

Širom Teksasa veliki broj okruga je poplavljen. Za razliku od hiljada ljudi čije su kuće pod vodom, dom i dvorište Rendija Vagnera, iz Rošarona u okrugu Brazorija, potpuno su suvi zahvaljujući brani koju je kupio preko interneta.

Vagner je pre nekoliko meseci odlučio da rizikuje i kupi „akva branu“, za koju je sajt koji je prodavao tvrdio da je „najveća vodom napunjena brana na svetu“, prenosi Si-Bi-Es.

[adsenseyu1]

Otputovao je do Luizijane kako bi je preuzeo, a njemu i još dvojici prijatelja trebalo je nekoliko sati da napune više od 100 metara dugačku i 75 centimetara visoku branu napravljenu od plastike i sintetičkih vlakana.

– Želeo sam da se pripremim za ovo što su najavljivali – rekao je Vagner za medije.

I uspeo je. Kako je nivo vode sve više rastao, okolne kuće ostajale su pod vodom, ali je njegovo dvorište potpuno zaštićeno.

– Bitno da sam ja bio ludak. Svi su prolazili i ismevali me.

[adsenseyu1]

Ali danas su ti isti impresionirani ‘akva branom – istakao je Vagner, dodavši da ga je brana koštala 8.300 dolara što je mala cena imajući u vidu koliko bi koštala popravka kuće od plavljenja.

Pogledajte video:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Kupio je BRANU na internetu kojom je okružio KUĆU i svi su mu se smejali: A onda je došla POPLAVA! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.