LEOPARD je ušao u ogromnu fabriku automobila… – VIDEO

Advertisement

Upad

foto-ilustracija: pixabay.com

Na zalutalog leoparda službenike fabrike upozorio je snimak nadzorne kamere u delu kompleksa u kojem se proizvode motori, a koji se prostire preko ogromne površine.

Noćni radnici odmah su evakuisani, prostor je zatvoren, a kada su dnevni radnici u četvrtak ujutro stigli na posao nisu mogli ući u kompleks, nego su čekali da 12 zaposlenih Odeljenja za šume i 50 policajaca nađu veliku mačku. Tokom dugotrajne potrage kamere su u još nekoliko navrata snimile leoparda pre nego je napokon lociran i uspavan.

Leopard je prevezen u bolnicu na pregled i kasnije će biti pušten u divljinu“, rekli su službenici Odeljenja za očuvanje šuma. Kako bi namamili leoparda, timovi zaduženi za “lov” koristili su i dva kaveza u kojima su bile žive koze, a pokušali su ga isterati na videlo i bacanjem petardi.

[adsenseyu5]

Inače, fabrika Maruti Suzuki nalazi se nedaleko od glavnog grada Indije, a reč je o najvećoj fabrici automobila u Indiji, ujedno i jednoj od najvećih na svetu. Godišnje se tamo proizvede gotovo milion vozila.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/BBC)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "LEOPARD je ušao u ogromnu fabriku automobila… – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.