“Leteći pop”: U dugoj beloj mantiji, i na trotinetu, uleteo u crkvu i počeo da pravi krugove – VIDEO

"Leteći pop"

foto: Facebook/stamatis kraounakis

Veliki hrišćanski praznik Vaskrs, Grci proslavljaju na nesvakidašnji način, a kako to izgleda, sa video klipom na svojoj Fejsbuk stranici prikazao je Stamatis Kraounakis, a preneo skopski Fokus.

Na oduševljenje prisutnih vernika, pop je u dugoj beloj mantiji i na trotinetu uleteo u crkvu i počeo da pravi krugove dok su za njim trčala ostala sveštena lica.

Za popa nije predstavljao nikakav problem ni visoki stepenik, koji je sa trotinetom s lakoćom savladao i nastavio dalje da se kreće po hramu kako bi opslužio sve vernike.

foto: Facebook/stamatis kraounakis

Sličnu „predstavu“, takođe za Vaskrs, vernicima je prošle godine priredio sveštenik Hristoforos u jednoj crkvi na grčkom ostrvu Hios, a zbog njegovog nastupa odmah su ga prozvali „leteći pop“.

Dok su se lusteri njihali, a vernici lupali po stolicama, pop se u „panterskom skoku“ pojavio iza oltara, a potom delio lovorove listove prisutnim vernicima. Na ovaj način se u crkvi na grčkom ostrvu Hios proslavljao Vaskrs, gde je pop Hristoforos na nesvakidašnji način objavio vaskrsnuće Hristovo.

Ovaj sveštenik je svakog Vaskrsa pravi hit u Grčkoj, a ko zna, možda je i ove godine upravo on zadivio vernike pojavljujući se na trotinetu.

Video pogledajte ovde:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "“Leteći pop”: U dugoj beloj mantiji, i na trotinetu, uleteo u crkvu i počeo da pravi krugove – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.