MARIJA ZAHAROVA: London krije informacije o Skripalju!

Poruka

Marija Zaharova – foto: Rojters

Govoriti o umešanosti Velike Britanije u incident trovanja bivšeg ruskog obaveštajca Sergeja Skripalja je komplikovano, ali skrivanje informacija o incidentu govori o tome da bi mogle biti umešane britanske specijalne službe, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Mi još uvek ne raspolažemo nikakvim informacijama o tom pitanju. Jedine zvanične podatke koje smo dobili od Velike Britanije tiču se zdravlja Julije Skripalj, ćerke obaveštajca. Zato govoriti o umešanosti Velike Britanije u tom slučaju je komplikovano, ali postoji sumnja“, rekla je.

Prema njenim rečima, skrivanje informacija i detalja govori o tome da bi zaista u incident mogle biti umešane, između ostalog, i britanske službe.

Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija otrovani su 4. marta u Solsberiju, a britanske vlasti, kao i veliki broj država EU, SAD i Kanada, tim povodom okrivile su Moskvu.

Oštra izjava Redžepa Erdogana: HARADINAJEVA karijera će se završiti, on je marioneta!

S tim u vezi veliki broj zemalja odlučio je da protera ruske diplomate, dok je Rusija to okarakterisala kao neprijateljski čin.

Zvanična Moskva je u više navrata saopštila i da ni na koji način nije povezana sa incidentom.

(Skandalozno.rs/Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "MARIJA ZAHAROVA: London krije informacije o Skripalju!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.