MI SMO NAJBOLJI: Ova kompanija kompanija NUDI 100.000 DOLARA da probijete njenu zaštitu

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Kompanija AgileBits, koja stoji iza jednog od najpopularnijih alata za zaštitu ličnih lozinki 1Password, saopštila je da je povećala maksimalnu nagradu za otkrivanje bagova u okviru svoje aplikacije sa dosadašnjih 25.000 na 100.000 američkih dolara.

Ovakvom nagradom za majstore koji, ako takvih uopšte ima, uspeju da probiju njihovu zaštitu i otkriju sigurnosne propuste u okviru 1Password aplikacije, AgileBits dokazuje da ima vere u svoje razvojne timove i dovoljno samopouzdanja da ponudi ovako veliku novčanu nagradu.

Pritom se iznos nagrade popeo skoro na nivo koji za otkrivanje bagova nude tehnološki giganti Apple, Microsoft ili Google.

[adsenseyu5]

Naravno, kao što stoji u pravilima, ovo nije nimalo jednostavan zadatak, iako developeri 1Passworda pripremaju posebnu dokmentaciju koja bi trebalo da pomogne onima koji će pokušati da osvoje nagradu.

Kompanija je stvorila posebne programske kodove i svojevrsno istraživačko okruženje čime na određeni način želi da pomogne onima koji smatraju da su dovoljno dobri da provale u “virtuelni trezor” u kojem 1Password čuva i skladišti lične informacije.

(Skandalozno.rs, Izvor: zimo.dnevnik.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "MI SMO NAJBOLJI: Ova kompanija kompanija NUDI 100.000 DOLARA da probijete njenu zaštitu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.