MISTERIJA koja traje: Tri NLO-a su sletela u školsko dvorište u AUSTRALIJI…

Advertisement

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Pre 50 godina, 6. aprila 1966. godine, nekoliko je razreda osnovne i srednje škole u Vestalu, na jugu Australije, upravo završavalo čas fizičkog.

Njihovu pažnju u tom su trenutku odvratila tri neobična leteća objekta koja su se kretala neobičnom brzinom izvodeći  veoma brzim manevrima.

Nastala je poprilična panika. Deo učenika odlučio je da se skloni u školu, a nekoliko najhrabrijih je odlučilo da ostane i krene prema mestu na koje su se objekti počeli spuštati. Nekoliko im se učenika približilo, a oni svedoče da su videli tri metalna, kružna objekta koji nisu imali nikakve oznake i bili su “veličine dva porodična automobila“.

[adsenseyu5]

Jedna devojčica je nedaleko od tog mesta ostala bez svesti, a njena sudbina ni danas nije poznata.

Leteće objekte je videlo i nekoliko profesora, a svi su oni dobili direktivu da decu zadrže unutar škole sve dok predstavnici medija, koji su se ubrzo počeli okupljati, ne odu dalje svojim putem. Ali pristup deci, prisećaju se nekadašnji učenici, imali su “dobro odeveni muškarci u crnim odelima“. Bilo ih je troje i sledećih su nekoliko sati proveli u školi ispitujući