MISTERIJA STARA OSAMDESET GODINA: Devojčica sa 5 i po godina rodila dečaka (FOTO)

majka

Foto: Youtube printscreen / Rarotopía

Godine 1933. u selu Tikrapo u Andima, u siromašnoj porodici zemljoradnika, rođena je Lina Medina. Njen život se u početku nije ni po čemu razlikovao od života hiljada njenih vršnjaka koji su odrastali u ruralnom Peruu tog vremena. Ipak, kada joj je bilo pet godina, sve se promenilo!

Medina je postala najmlađa osoba koja se porodila, a njen slučaj se i danas proučava u medicinskim školama širom sveta.

[adsenseyu5]

Ovo je njena tragična priča:

Kada je Medini bilo pet godina, njena majka je primetila da je devojčici stomak neobično porastao, a njena ćerka se žalila i na bol u predelu abdomena.

Zabrinuti roditelji Linu su odveli u obližnju bolnicu kako bi je lekari pregledali, piše portal Allday.com.

U prvo vreme, doktori su bili ubeđeni da Lina ima tumor, ali nakon testova postavili su mnogo neverovatniju dijagnozu – Lina Medina je, nekako, bila u sedmom mesecu trudnoće!

Mesec dana kasnije, 14. maja 1939. godine, devojčica je carskim rezom rodila dečaka. Bilo joj je 5 godina i 7 meseci, a karlica joj je bila suviše mala da bilo koja druga vrsta porođaja odim carskog reza dođe u obzir.

Medinin sin je bio potpuno zdrava beba teška 2,7 kilograma. Devojčica ga je nazvala Herardo, u čast Herarda Lozada, posvećenog doktora koji je bio uz nju tokom tog neverovatnog iskustva.

[adsenseyu1]

Tokom carskog reza, doktor je otkrio da je Lina imala potpuno razvijene i zrele seksualne organe. Devojčica je patila od retkog oboljenja preranog puberteta, ali je vreme u kome je počela da se razvija ostao neviđen u svetu sve do današnjih dana.

Svoju prvu menstruaciju, Medina je dobila kada je imala samo tri godine. Devojčicin otac je optužen za seksualno zlostavljanje i incest i uhapšen je.

Međutim, nisu otkriveni nikakvi dokazi i ubrzo je pušten.

Foto: Youtube printscreen / Rarotopía foto: Youtube printscreen / Rarotopía

Do danas okolnosti koje su dovele do trudnoće Line Medine nisu razjašnjene, a nepoznato je i ime oca. Devojčica o tome nikada nije želela da govori. Akušer Hose Sendoval je 2002. godine objavio knjigu o slučaju Line Medine u kojoj je naveo da je, psihološki, bila reč o potpuno normalnom detetu.

[adsenseyu1]

Zapravo, Medina je više volela da se igra sa lutkama nego sa svojim sinom.

Herardo Lina je odrastao u verovanju da mu je Medina sestra. Kada je imao 10 godina, otkrio je istinu. Osim neobičnih okolnosti rođenja, reč je bila o potpuno normalnom i zdravom čoveku.

Foto: Youtube printscreen / Rarotopía, Herardo (18) i Lina (23) foto: Youtube printscreen / Rarotopía, Herardo (18) i Lina (23)

[adsenseyu1]

Živeo je običnim životom i preminuo je 1979. godine kada je imao 40 godina.Medina se kasnije udala za izvesnog Raula Hurada i 1972. godine dobila je još jednog sina. Sa suprugom i danas živi u siromašnom kraju Perua po nazivom “Mali Čikago”.

Odbija sve intervjue i ne želi da ispriča svoju neobičnu životnu priču.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "MISTERIJA STARA OSAMDESET GODINA: Devojčica sa 5 i po godina rodila dečaka (FOTO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.