Misteriozni svetli objekat ‘uhvaćen’ na snimku: NASA krije “super svemirski brod”?! – VIDEO

Misterija

printskrin: Youtube/ Streetcap1

Misteriozni svetli objekat, uhvaćen na NASA snimku sa Međunarodne svemirske stanice (ISS), uzbudio je teoretičare zavere koji kažu da je snimak izmenjen kako bi se sakrio “super svemirski brod”, koji je tuda slučajno prolazio.

U videu uzetog sa ISS platforme, može se primetiti objekat oblika cigarete koji lebdi iznad Zemlje, sa dva vidljiva objekta ispod njega, upozoravaju teoretičari.

[adsenseyu5]

Delovi snimka uživo zasebno je na Jutjub postavio korisnik “Streetcap1″, koji je ispod snimka napisao: “Mislim da sam video nešto. Morao sam da budem brz. Isti ovaj snimak bi kasnije trebao da bude dostupan ceo, za one koji žele potvrdu. Na kraju je snimak malo zatamnjen i moja pretpostavka je da je NASA korigovala svetlosnu osetljivost kako bi nešto prikrila“.

Snimak je već pregledan 140.000 puta i mnoge komentatore je naveo na slično mišljenje.

[adsenseyu1]

Međutim, NLO razotkrivači (UFO hoax busters) u svom blogu se ne slažu sa teoretičarima zavere već napominju da snimak jeste pravi, da je nemontiran, ali da u pitanju nije NLO već – odsjaj svestlosti.

Kao primer, blogeri koji razotkrivaju NLO navode i sličan primer obljeska u drugom ISS videu, prenosi RT.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Misteriozni svetli objekat ‘uhvaćen’ na snimku: NASA krije “super svemirski brod”?! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.