Na okeanskom dnu pronađena ogromna građevina piramidalnog oblika – VIDEO

Advertisement

Oluja

foto-ilustracija: pixabay.com

Na okeanskom dnu pronađena je ogromna građevina piramidalnog oblika, a mnogi istraživači smatraju da bi ona mogla da pruži pravi dokaz o mitskoj Atlantidi.

Na Gugl mapi primećena je građevina u Tihom okeanu, u blizini meksičke obale. Veličina strukture procenjena je na između 5,5 i 17,7 kilometara.

Advertisement

Autor otkrića je Argentinac Marselo Igazusta, a video o otkriću objavljen Jutjubu razultirao je brojnim nagađanjima o čemu bi moglo da se radi. Neki tvrde da su to ostaci drevnog potopljenog grada, bizarni NLO, ili čak vanzemaljska baza.

Sam Igazausta tvrdi da se radi o vanzemaljskom NLO-u ostavljenom pod vodom.

“Radi se o savršenoj piramidi, a prema slobodnoj proceni, njena dužina bi mogla da bude i do skoro 18 km”, rekao je “stručnjak” za teorije zavera o vanzemaljcima Skot C. Varing.

“Čak i ako ovo nije NLO koji je sleteo u okean i koji se koristio kao vanzemaljska baza, još uvek se radi o monumentalnom otkriću”, rekao je.

Advertisement

“Piramida od 13,5 kilometara, najveća koju je svet ikad video, i nalazi se baš blizu Meksiku, u blizini drevnih Majanskih i Astečkih piramida. Samo bi vanzemaljci bili u stanju da naprave ovako nešto”, kaže.

foto: YouTube/Printscreen

Drugi smatraju kako bi moglo da se radi o drevnom potopljenom gradu, ili čak o Atlantidi.

Svakako, bilo je i onih koji kažu kako u stvari nema nikakvih dokaza da je dole išta osim podvodne planine.

foto: YouTube/Printscreen

“Ne razumem zašto tvrdite da je ovo NLO? Da, radi se o neidentifikovanom objektu (iako najverovatnije zato što se radi o planini na morskom dnu) ali ne leti, tako da definitivno nije NLO”, glasio je jedan od komentara.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/express.co.uk)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Na okeanskom dnu pronađena ogromna građevina piramidalnog oblika – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.