Na ovom finskom ostrvu će biti ZABRANJEN pristup muškarcima – VIDEO

Zabranjeno za muškarce

foto: supersheisland.com

Američka preduzetnica Kristina Rot namerava da otvori luksuzno odmaralište za žene, na jednom od finskih ostrva, gde će muškarcima pristup biti zabranjen.

Ostrvo SuperShe nalazi se u Helsinškom arhipelagu u Baltičkom moru i trenutno je u fazi izgradnje, a njegovo otvaranje očekuje se u junu ove godine.

Advertisement

Planirana je izgradnja 10 koliba u okviru ultra luksuzne mirne spa oaze orijentisane ka zdravom životu, prenosi Dejli Mejl.

Odmaralište će biti dostupno članicama SuperShe zajednice, koju je osnovala Kristina Rot, a svojim gošćama ponudiće sesije joge i fitnesa, kao i časove kuvanja.

Rot je ideju o “ostrvu samo za žene” dobila na holističkim putovanjima po Americi, na kojima je utvrdila da muškarci odvlače pažnju ženskih posetilaca.

Advertisement

– Devojke bi stavljale karmin, ukoliko bi tu bio neki simpatičan momak – istakla je Rotova za Njujork post.

Ona je ranije kupila zemljište na ostrvima Terks i Kejkos u Lucijanskom arhipelagu u Atlantskom okeanu, sa namerom da tamo izgradi odmaralište za žene, ali onda se zaljubila u Fina, a potom i u Finsku.

Roditelji njenog partnera poseduju ostrvo pored, a kada je buduće SuperShe ostrvo izašlo na prodaju, ubedio ju je da ga kupi.

Rot insistira na tome da ovde nikako nije u pitanju mržnja prema muškarcima, te da u budućnosti neće imati ništa protiv ni muških gostiju, ali da će za sada ostrvo biti namenjeno članicama SuperShe zajednice, kao i ženama sličnih interesovanja.

Printskin: supersheisland.com

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Na ovom finskom ostrvu će biti ZABRANJEN pristup muškarcima – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.