NA ULTRAZVUKU SA BLIZNAKINJAMA JE BILO SVE U REDU: Svi su ostali bez teksta KADA SU SE RODILE (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Mama nije mogla da veruje da smo toliko različite. Kada nas je babica videla, isto je ostala bez teksta, rekla je jedna od bliznakinja

Lusi i Marija Ailmer su 19-godišnje bliznakinje iz Gločestera koje imaju različitu boju kože. Lusi ima izrazito svetlu kožu i plavu kosu, dok je Marija tamna i ima kovrdžavu kosu. Razlog tome je što je njena majka tamnoputa poreklom sa Jamajke, a otac Vins je bele puti.

[adsenseyu5]

Razlika između njih dve gotovo je neverovatna. Iako vam na prvi pogled zvuči neverovatno, one su zaista upečatljive bliznakinje. Devojke su rođene sa različitom bojom kože upravo zbog svog mešovitog porekla. Iako to nije čest slučaj u svetu, ipak se dešava.

Devojke su rođene u januaru 1997. godine, a njihova majka bila je zapanjena kada je prvi put videla bliznakinje. Plavokosa Lusi, koja živi sa svojom porodicom u Gločesteru, rekla je da je to bio veliki šok za njenu mamu:

“Nije mogla da veruje da smo toliko različite. Kada nas je babica videla, isto je ostala bez teksta“.

Foto: printscreen/youtube/inside edition

Foto: printscreen/youtube/inside edition

Njihovi mama i tata razišli su se ubrzo nakon što su one rođene. Lusi i Marija imaju i stariju braću i sestre.

“Naša braća i sestre imaju kožu koja je između moje i Marijine, a nas dve smo bukvalno na suprotnim krajevima spektra“, rekla je Lusi. “Ali moja baka ima engleski roze ten, baš kao i moj”, dodala je ona.

[adsenseyu1]

“Niko nikada ne veruje da smo bliznakinje. Čak i kada smo se oblačile slično, mi još uvek ne izgledamo kao sestre, a kamoli bliznakinje. Prijatelji su nas čak molili da im pokažemo krštenice”, kroz osmeh je rekla Lusi.

Takođe, interesovanja bliznakinja različita su kao i izgled. Lusi proučava umetnost i dizajn na koledžu Gločester dok Marija studira pravo na Heltenham koledžu.

(Skandalozno.rs /Izvor:Stil.Kurir.rs )

[adsenseyu2]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "NA ULTRAZVUKU SA BLIZNAKINJAMA JE BILO SVE U REDU: Svi su ostali bez teksta KADA SU SE RODILE (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.