Najdžel Faraž: Sa izbeglicama može doći pola miliona islamskih ekstremista što predstavlja direktnu pretnju našoj civilizaciji!

Izjava

Najdžel Faraž je još jednom potvrdio svoju oštru politiku i zbog toga je dobio osudu britanske javnosti.

Najdžel Faraž, lider evroskeptične desničarske britanske Stranke nezavisnosti (UKIP), rekao je na sastanku Evropskog parlamenta u Strazburu da bi dozvola izbeglicama da uđu u Evropu “mogla da dovede da pola miliona islamskih ekstremista dođe u naše zemlje i to predstavlja direktnu pretnju našoj civilizaciji!

Njegov komentar je bio odgovor na opasku Žan-Kloda Junkera, koji je rekao da Evropska unija mora da “otvori vrata” migrantima ili će oni “da se penju kroz naše prozore”.

Evropska komisija je pozvala na sistem legalnih migracija za ljude koji žele da dođu u Evropu posle brodske tragedije u Mediteranu kada se na hiljade migranata udavilo.

Lider Ukip-a je odmah napadnut od strane opozicionih političara, koji su ga optužili da govori “sramne, zastrašujuće priče” kao deo svog nastojanja da bude izabran na predstojećim izborima.

Gospodin Faraž je tokom sastanka kritikovao plan za zajedničku politiku azilanata koji bi uključivao “hitno preseljenje na dobrovoljnoj bazi država članica” i da EU treba da kaže “ne” ljudima koji beže iz svojih zaraćenih zemalja.

(dailymail.co.uk)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Najdžel Faraž: Sa izbeglicama može doći pola miliona islamskih ekstremista što predstavlja direktnu pretnju našoj civilizaciji!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.