NEČUVENO: Poznati švajcarski tv novinar albanskim orlom PROVOCIRAO SRBE u živom programu!

Provokacija

foto: printscreen

Meč reprezentacija Srbije i Švajcarske okončan je još pre tri dana, a strasti se još ne smiruju.

Meč između ove dve selekcije okončan je pobedom Švajcaraca, ali je utakmica ostala u senci velikog broja skandala. U centru pažnje su se osim sudije Briha našla i dva reprezentativca Sajdžija Šaćiri i Džaka koji su provocirali obeležjima Albanije simulirajući rukama dvoglavog orla.

Ni posle utakmice se strasti nisu smirile. Njih dvojica su putem društvenih mreža nastavili da provociraju, a kasnije su im se pridružili i Licštajner i Valon Behrami.

Danas je FIFA saopštila kako su Šaćiri i Džaka kažnjeni zbog takvog ponašanja, što je izazvalo burne reakcije među Švajcarcima.

Džaka i Šaćiri – foto: EPA

Podršku su im pružili mnogobrojni mediji, a među njima i poznati novinar sa televizije RTS Sport koji je, kao što možete da vidite, u toku javljanja iz studija pozdravio navijače Švajcarske na način na koji su Džaka i Šaćiri proslavili golove – mahanjem dlanovima.

Malo je reći da je ovo bio krajnje neprofesionalno od strane švajcarskog kolege koji zaboravlja da ga je u tom trenutku gledala i velika srpska dijaspora u Švajcarskoj.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "NEČUVENO: Poznati švajcarski tv novinar albanskim orlom PROVOCIRAO SRBE u živom programu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.