NEVEROVATNO: Na aerodromu stoje tri Boinga 747 za koje se ne zna čiji su!?

Ilustracija

Malezija još nije rešila misteriju nestalog aviona na letu MH370, a sada muči muku sa novim problemom: ne može da uđe u trag vlasnicima tri letilice koje su ostavljene na glavnom aerodromu u zemlji.

http://twitter.com/IndiaToday/status/674232391443939330/photo/1

Zvaničnici Međunarodnog aerodroma u Kuala Lumpuru (KLIA) objavili su neobičan oglas u lokalnom listu u kom mole vlasnike tri boinga 747-200F da se jave što pre.

[adsenseyu1]

– Ukoliko ne dođete po letilice u roku od 14 dana od objavljivanja oglasa, zadržavamo pravo da ih prodamo ili rešimo problem na drugi način u skladu sa malezijskim zakonom – ističe se u poruci, objavljenoj u ponedeljak u dnevnom listu “Star”, prenosi AFP.

http://twitter.com/dzrhnews/status/674465129384173568/photo/1

Zainol Mohd Isa, generalni direktor Malezijskih aerodroma (Sepang), u čijoj je nadležnosti KLIA, izjavio je da su vlasti bezuspešno pokušavale da stupe u kontakt sa “poslednjim poznatim” vlasnicima aviona, dodavši da je reč o međunarodnim, a ne domaćim kompanijama.

– Ne znam zašto se ne javljaju. U pitanju mogu biti razni razlozi. Dešava se da nemaju sredstva da nastave sa letenjem – naveo je Zainol, istakavši da su vlasnici dužni aerodromu za troškove parkiranja aviona.

Ukoliko se vlasnici ne jave i ne izmire dugovanja do 21. decembra, avioni – od kojih su dva putnička i jedan teretni, biće prodati na aukciji ili u staro gvožđe, upozorio je on.

(tanjug)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "NEVEROVATNO: Na aerodromu stoje tri Boinga 747 za koje se ne zna čiji su!?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.