Novinar u emisiji rekao da je Putin ubica, a Tramp se iznervirao i otkrio strašnu istinu o “nevinoj” Americi (VIDEO)

putin

Foto: Printskrin/Youtube

– Poštujem mnoge ljude, ali to ne znači da su se sa njim slagati. On je lider svoje zemlje. Kažem da je bolje sarađivati sa Rusijom nego ne sarađivati. A ako nam Rusija pomogne u borbi protiv Islamske države i islamskog terorizma širom sveta, to je dobro – rekao je Tramp

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u intervjuu za TV Foks da poštuje Vladimira Putina, a na upadicu novinara da je ruski lider “ubica“, odgovorio je da i SAD imaju ubice i da na tom planu nisu nevine.

[adsenseyu5]

U delovima intervjua Tramp je na pitanje da li će se slagati sa Putinom, rekao da to još ne zna.

– Poštujem mnoge ljude, ali to ne znači da su se sa njim slagati. On je lider svoje zemlje. Kažem da je bolje sarađivati sa Rusijom nego ne sarađivati. A ako nam Rusija pomogne u borbi protiv Islamske države i islamskog terorizma širom sveta, to je dobro – rekao je Tramp.

Novinar Bil O’Rajli, koji je vodio intervju, zatim je izrekao sledeću upadicu o Putinu: “Ali on je ipak ubica. Putin je ubica”.

[adsenseyu1]

– Ima puno ubica. Mi imamo dosta ubica. Šta mislite, da je naša država tako nevina – zapitao je Tramp.

AP konstatuje da iz objavljenog dela intervjua nije jasno da li je Tramp to dalje obrazložio ili je kasnije stavio u širi kontekst.

Trampova izjava već je naišla na kritike u redovima njegovih republikanaca.

Pogledajte video:

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Novinar u emisiji rekao da je Putin ubica, a Tramp se iznervirao i otkrio strašnu istinu o “nevinoj” Americi (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.