Objavljen snimak Bila Klintona i Monike Levinski iz Bele kuće – VIDEO

Bivši predsednik SAD

Bil Klinton – foto: Tanjug

Na video-snimku starom više od 20 godina, a koji je objavljen ove nedelje, vide se akteri nekada velike afere — bivši američki predsednik Bil Klinton i Monika Levinski kako „emotivno“ komuniciraju u Beloj kući.

Video, koji datira iz 1997. godine, kada je i izbio skandal, objavila je Predsednička biblioteka Vilijema DŽ. Klintona i na njemu se vidi Bil Klinton, koji daje svoj nedeljni radio-izveštaj, a potom se u Ovalnoj sobi pozdravlja sa okupljenima, među kojima je i Monika Levinski, koja je u to vreme stažirala u Beloj kući.

Na snimku se vidi i kako Klinton i Monika Levinski razgovaraju, dok on oko njenog struka stavlja ruku, a zatim se nameštaju da poziraju fotografu, prenosi „Foks njuz“.

Fotografije sa tog događaja su davno snimljene, ali je ovo prvi put da se pojavio video-snimak, navodi Tanjug.

Klintonova biblioteka je odbila da komentariše snimak, ali je na Jutjubu navedeno da je video objavljen po zahtevu, a u skladu sa Zakonom o slobodi informisanja.

Kasnije je u medijima objavljeno da su njih dvoje imali seks aferu u Beloj kući, kao i da su bili zajedno istog dana kada je snimak napravljen.

Klinton je optužen da je lagao o svojoj vezi sa Monikom Levinski, a američki Senat ga nikada nije osudio.

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Objavljen snimak Bila Klintona i Monike Levinski iz Bele kuće – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.