ODLUČILA DA ABORTIRA BLIZANCE PRED POROĐAJ: Našavši se na meti najstrašnijih osuda društva, otkrila im strašnu istinu

blizanci

Foto: pixabay

Alison Drejper iz Jute podelila je sa javnošću svoju intimnu priču o abortusu koji je imala kada je napunila 40 godina.

Nosila je blizance, a intervencija je morala da se obavi svega nekoliko dana pred termin za porođaj. Kada se vest pročula, Alison se našla na meti osuda i najstrašnijih uvreda društva. Zbog toga je odlučila da svetu objasni zašto je to morala da uradi i šta se zapravo krije u pozadini.

[adsenseyu5]

“Jedan od blizanaca koje sam nosila bio je mrtav, a drugi je imao rascep kičmene moždine. Bio je u toliko teškom stanju da mu se mozak razvio izvan glave. Nije bilo šanse da preživi, a nije moglo da ga spase ni nekakvo medicinsko čudo. Naši snovi bili su srušeni. Imala sam 40 godina i znala sam da više neću moći da rađam”, ispričala je nesrećna Alison.

Dok je čekala da etički komitet donese odluku o sudbini blizanaca, Alison je satima plakala u bolničkom krevetu.

“Zdravlje mi je bilo ugroženo zbog mrtvog fetusa. Suprug i ja smo se konsultovali i sa biskupom koji nam je rekao da uradimo ono što moramo. Podsetio me je da imam još šestoro dece kojima je potrebna majka”, rekla je ona i dodala da je sam proces bio užasan.

“Abortus je bio užasan iako je sve urađeno kako treba. Carskim rezom su izvadili fetuse, a beba koja je bila živa ubrzo je umrla. Čak je i lekaru koji je uradio zahvat sve bilo užasno.

[adsenseyu1]

Posle toga sam godinama patila od posttraumatskog stresa”, ispričala je Alison.

(Skandalozno.rs, stil.kurir.rs / Izvor: superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "ODLUČILA DA ABORTIRA BLIZANCE PRED POROĐAJ: Našavši se na meti najstrašnijih osuda društva, otkrila im strašnu istinu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.