ODLUČIO DA UZME PRAVDU U SVOJE RUKE: Vozač prošao na crveno i usmrtio mu suprugu. Pronašao ga je i…

fudbaler

Foto: Facebook

Fabio di Lelo, fudbaler iz Kjetija i Roberta Smarđijasi bili su savršen par. Nedavno venčani par uživao je veliko poštovanje okoline, a njihovi profili na društvenim mrežama svedočili su o velikoj ljubavi.

Sreća, međutim, nije dugo trajala. Jedne vreme večeri u julu Roberta je odlučila da s posla ode u posetu majci. Nikada nije stigla.

Sela je na skuter i krenula glavnim putem, ali nije otišla dalje od prve raskrsnice. Na nju je naleteo 20-godišnji Italo Delisa, koji je projurio kroz crveno svetlo na semaforu u Fijat Puntu. Nesrećna žena preminula je nekoliko minuta nakon nesreće jer su povrede bile preteške. Imala je samo 34 godine.

[adsenseyu5]

Policija i tužilaštvo nisu imali težak zadatak. Snimci uličnih kamera i očevici potvrdili su da je vozač kriv, pa je u novembru Delisa optužen za ubistvo. Suđenje je trebalo da počne ovih dana, ali se nikada neće održati.

Za Fabija je ceo proces trajao predugo. Stoga je odlučio da uzme pravdu u svoje ruke. Prvog dana februara odlučio se na konkretan potez. Mladića koji je usmrtio njegovu dragu sačekao je ispred jednog kafića u centru grada. Prišao mu je usred dana, rekao nekoliko reči i ispalio tri hica u stomak iz pištolja. Ubio ga je na mestu.

[adsenseyu1]

Fabio je zatim nazvao svog najboljeg prijatelja i rekao šta je uradio. Zatim je otišao na grob supruge, oprostio se s njom, ostavio pištolj na grobu i otišao da se preda policiji.

Istog dana je na Fejsbuku objavio fotografiju mrtve supruge sa porukom “Pravda za Robertu”.Kao naslovnu fotografiju postavio je scenu iz kultnog filma “Gladijator” u kojoj se Rasel Krou vraća kući i tamo zatiče pobijenu svoju porodicu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ODLUČIO DA UZME PRAVDU U SVOJE RUKE: Vozač prošao na crveno i usmrtio mu suprugu. Pronašao ga je i…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.