Otkrila užasnu tajnu: Otac me je godinama mučio i seksualno napastvovao, jer nije imao novac za prostitutke! – VIDEO

Žrtva

Majka sinova koji imaju 30, 29 i 25 godina, sada žali što ranije nije otišla u policiju i prijavila svog oca koji sada ima 68 i sada služi zatvorsku kaznu od osam godina.

Engleskinja Silvija Preskot otkrila je strašnu tajnu koja ju je mučila decenijama: njen otac Oliver Garsajd, godinama ju je mučio i seksualno napastvovao dok je bila tinejdžerka.

[adsenseyu5]

Silvija nije mogla da ispriča svoju priču dok joj je baka bila živa, ali čim je starica umrla, odlučila je da ode u policiju. Ova žena, koja je sada majka sinova od 30, 29 i 25 godina, sada žali što ranije nije otišla u policiju. Njen otac, koji sada ima 68, već je u zatvoru, gde služi kaznu od osam godina.

“Nadam se da će moja priča pomoći drugim devojkama da prijave svoje dušmane. Bila sam toliko preplašena… Sve to se dešavalo dugo, i bilo je davno. Konačno sam našla snage…”, priča Silvija.Tokom suđenja, otac-monstrum se branio tako što je rekao da je zlostavljao ćerku “jer nije imao novca za prostitutku”.

“Bila sam zgranuta. Kakva je to odbrana? Kakav je to čovek”, rekla je Silvija.Silvijina noćna mora je počela sa nasiljem koje nije bilo seksualno.

Njen otac ju je vukao za kosu po celoj kući, zahtevajući da uvek sve bude čisto. “Bila sam uplašena zbog njega. On i mama su se razveli kad sam imala godinu dana. Živela sam sa bakom do jedanaeste godine, a onda se on pojavio i odjednom je želeo da živi sa mnom.”

“Prvi put kada me je zlostavljao, znala sam da moram da pristanem na to, ali nikad nisam zamišljala da će stvari postati toliko gore”, dodala je ona.

https://www.youtube.com/watch?v=ahRe1KwyrM8

(Skandalozno.rs, Daily mail)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Otkrila užasnu tajnu: Otac me je godinama mučio i seksualno napastvovao, jer nije imao novac za prostitutke! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.