Otkrivena tajna: Evo kako lider Severne Koreje šteluje svoju visinu! – FOTO

Samit

Donald Tramp i Kim Džong-un – foto: Tanjug/AP

Biografija i lični podaci lidera Severne Koreje Kima Džong-una puni su nepoznanica za širu javnost, ali njegovo sve češće pojavljivanje van granica ove zatvorene zemlje počelo je da otkriva i neke njegove tajne.

Naime, najpre se tokom istorijskog susreta lidera Južne i Severne Koreje postavilo pitanje koliko je Kim zaista visok jer se zvanični podaci nisu podudarali sa onim što su kamere zabeležile.

Kada su se Kim Džong-un i Mun Džae In našli u istom kadru, primećeno je da je lider Južne Koreje viši za par santimetara od kolege sa severa poluostrva.

To je odmah pokrenulo priče o Kimovim “friziranim” ličnim podacima koji navode da je on visok 170 cm. S obzirom na to da je Mun visok 167 cm, u medijima se navodio zaključak da je Kim sebi “dodao” barem 5 cm.

foto: AP/Evan Vucci

Najnoviji snimci sa takođe istorijskog samita u Singapuru Donalda Trampa i Kima Džong-una, slučajno su otkrili i kako lider Severne Koreje uspeva da doda centimetre svojoj visini i uživo.

Prilikom iskoraka koji je napravio u susretu sa Trampom, široke nogavice njegovog prepoznatljivog odela blago su se podigle i otkrile da je tajna u njegovoj obući.

foto: AP Kevin Lim/ The Straits Times

Naizgled ravne cipele zapale su za oko brojnim analitičarima koji su tumačili svaki detalj ovog važnog susreta. Tako je otkriveno da je reč o specijalno napravljenoj obući koja iznutra ima neku vrstu platforme i odiže petu poput ženske štikle.

Na fotografijama je tako smanjena realna razlika u visini dva predsednika. Prema dostupnim podacima Donald Tramp je visok 190 cm, ali u zajedničkom poziranju nije se sticao utisak da Kim niži čitavih 25 cm.

Nije mu se dopalo: Tramp prozvao Kima zbog debljine? – VIDEO

Ovakvom obućom, lider Severne Koreje pokazao je izvesnu domišljatost u odnosu na neke druge lidere koji su takođe želeli u javnosti da izgledaju viši.

Nekadašnji predsednik Francuske Nikola Sarkozi, na primer, ovaj problem je rešavao cipelama koje su imale duplo veću potpeticu od klasične muške pete. 

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Otkrivena tajna: Evo kako lider Severne Koreje šteluje svoju visinu! – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.