Ovo letovanje neće nikad zaboraviti: Američku voditeljku šokirao crnogorski običaj! – VIDEO

Šokirana

Keli Ripa u jutarnjem programu govorila je o svojoj nedavnoj poseti Crnoj Gori, i ispričala kako je naučila da se na ovim prostorima ljubi tri puta.

Ovaj običaj ostavio je toliki utisak na američku voditeljku i glumicu, da će ona po tome pamtiti letovanje.

Tako je ispričala da je znala da se u Evropi ljudi prilikom pozdrava ljube dva puta, umesto jednom kao što je uobičajeno u Americi, ali se sa ljubljenjem tri puta nikada ranije nije susrela.

– Bila sam u Crnoj Gori. Mi u Americi se ljubimo jednom, u Evropi duplo više, i ja tu uvek zabrljam. Onda sam otišla u Crnu Goru i tamo se ljube tri puta! Bila sam ubeđena da mi se svi nabacuju. Svi u ovoj zemlji me žele! Suprug mi je potom objasnio da je tu zapravo običaj da se ljube tri puta – ispričala je ona i dodala:

[adsenseyu1]

– To je iscrpljujuće i svaki put sam pogrešila! Stalno sam slučajno ljubila ljude u usta!

Video je na Fejsbuku objavila američka novinarka i voditeljka Tanja Babić, koja je istakla da je ovo običaj i u Srbiji, te da je ona detinjstvo provela pokušavajući da shvati “od kojeg obraza se počinje”. Ona je pojasnila i da poljubac tri puta simboliše Sveto Trojstvo.

Pogledajte video:

I kiss three times! No, really! I’m in tears laughing at Kelly Ripa & Michael Strahan on LIVE with Kelly and Michael talk about how people in Montenegro (& Serbia) kiss on the cheek three (not two!) times. My childhood was spent trying to figure out which cheek to start with. #FunFact: the three kisses symbolize the holy trinity.

Posted by Tanja Babich ABC7 on четвртак 20. август 2015.

(blic)

[adsenseyu1]

2 komentara na "Ovo letovanje neće nikad zaboraviti: Američku voditeljku šokirao crnogorski običaj! – VIDEO"

  1. U SRBIJI SE LJUBI TRI PUTA ALI POLJUBAC POCINJE LEVOM STRANOM LICA DO SRCA I ZAVRSAVA SE NA LEVOJ STRANI LICA DO SRCA.

  2. Jadnica ona se zbuni pa u usta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.