PAKLENA LETA U RIMU: Zbog visokih temperatura Večni grad dobija PEŠČANU PLAŽU!

Rim

Foto: Pixabay

Ova je ideja inspirisana pariskim plažama, koje već dugi niz godina postoje u letnjim mesecima u francuskoj metropoli. Javnost je s planom već upoznala gradonačelnica Virdžinija Rađi, a plaža će se naći u blizini mosta Markoni, smeštenog kraj mnogih rimskih atrakcija.

Čini se da od leta u Rimu nećete samo razgledati muzeje, zabavljati se u četvrti Trastevere i piti sjajni makijato. Uz sve to, u Večnom gradu moći ćete da se opustite u hladu peščane plaže!

U Rimu su leta pakleno vruća, a nova ideja koja je blizu realizacije bar će malo olakšati život lokalnog stanovništva i turista. Naime, nakon što se dobro oznojite šetajući se gradom, osveženje ćete moći da potražite na peščanoj plaži uz Tibar, gde će vas mnoštvo suncobrana, tuševa i hladnih napitaka bar na neko vreme rashladiti.

U Srbiji proleće, a Evropom haraju oluje – VIDEO

S obzirom na to da se u gradskim fontanama ne smete okupati (odnosno smete ali ćete platiti masnu kaznu), veštačka plaža dobro će doći kao mesto na kojem možete potražiti osveženje.

Reka Tibar protiče centrom grada, ali nažalost, jedna je od onih reka oko koje se nije razvio život. Ovim potezom se želi povećati i značaj Tibra za grad, a ideju koja će ponuditi još jedan novi sadržaj svakako valja podržati.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor: Punkufer.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "PAKLENA LETA U RIMU: Zbog visokih temperatura Večni grad dobija PEŠČANU PLAŽU!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.