Pogledajte kako izgleda monstrum koji je bacio bombu i ubio na desetine ljudi! – VIDEO

Otkriven identitet ubice

Lokalne vlasti Bangkoka objavile su prve fotografije muškarca za kojeg se sumnja da je izvršio bombaški napad u centru tajlandske prestonice, u kojem je poginulo 22, a povređeno 140 osoba.

Identitet muškarca još uvek nije poznat, a na sebi je tokom napada nosio žutu majicu. Eksplozija se desila oko 19 časova u delu grada koji je najispunjeniji turistima, službenicima i kupačima.

Napad se dogodio kod velikoh hinduističkog svetilišta u blizini turističkog i poslovnog centra.

[adsenseyu1]

Hram posvećen hinduističkom božanstvu Brahmanu veoma je popularno turističko mesto u glavnom gradu Tajlanda i nalazi se pored prometnog tržnog centra.

Foto: Tanjug/AP

U eksploziji na glavnoj raskrsnici Radžprašong u centru Bangkoka poginulo je pet Tajlanđana, dva Malezijca, dva Kineza, dva stanovnika Hong Konga, jedan iz Singapura i još osam lica čija je nacionalnost nepoznata.

[adsenseyu1]

Kina je danas pozvala Tajland da sprovede punu istragu eksplozije bombe u kojoj je poginulo četvoro kineskih turista i zatražila oštro kažnjavanje počinilaca.

Pogledajte video:

(tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kako izgleda monstrum koji je bacio bombu i ubio na desetine ljudi! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.