Pogledajte kako su SVETSKI MEDIJI izvestili o MASAKRU u Srbiji

Izveštavanje o zločinu

foto: Printscreen

Vodeći svetski imediji izvestili su o masakru u Žitištu kada je Siniša Zlatić (38) iz kalašnjikova pucao u kafiću u centru mesta i tom prilikom ubio petoro, a ranio 20 ljudi.

Skaj Njuz ističe da je ovo treće masovno ubistvo u poslednjih par godina u Srbiji. Ej Bi Si Njuz podseća da je prošle godine jedna čovek ubio šestoro, dok je 2013. “ratni veteran ubio 13 osoba u jednom mestu centralnoj Srbiji”.

 

[adsenseyu1]

Dojče vele i Skaj Njuz izveštavaju da se krvoproliće dogodilo samo dan nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pokrenulo akciju legalizacije oružja.

 

Naime, vlasnici oružja (fizička i pravna lica) mogu da predaju sve vrste oružja i municije najbližoj policijskoj upravi, odnosno policijskoj stanici bez dokazivanja porekla oružja i municije i neće odgovarati za neovlašćeno nabavljanje i držanje oružja.

[adsenseyu1]

 

Podsetimo, Siniša Zlatić ušao je u kafić i pucao iz kalašnjikova, ubio je petoro, a ranio 20, od čega troje maloletnika.

On je prvo ubio svoju suprugu, njenu drugaricu, a zatim pucao nasumično po svima koji su se zatekli u kafiću Makijato, gde se održavao Čiken fest.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Zlatića a uviđaj je u toku.Četiri osobe zadobile su teške povrede, a među ranjenima najmanje je troje maloletnika.

(Skandalozno.rs, izvor: Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kako su SVETSKI MEDIJI izvestili o MASAKRU u Srbiji"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.