Popio OTKAZ: Evo šta je popularni voditelj rekao za Vlada DIVCA i ekspresno dobio šut-kartu!

Intervju

foto: AP

Voditelj popularne radio-stanice u Sakramentu Dejmijen Barling u živom programu nazvao je Vlada Divca moronom i zbog toga je ekspresno suspendovan!

U emisiji „The Lo-Down“ Barling je s gostima komentarisao najnovija dešavanja u Kingsima, odnosno konferenciju za novinare generalnog menadžera kluba Vlada Divca, koji je otkrio neke detalje trejda najveće zvezde Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans. Divčeva izjava da je dva dana pre trejda imao bolju ponudu za Kazinsa razbesnela je voditelja.

[adsenseyu5]

– To je sramotno, apsolutno sramotno – izjavio je Barling, a onda ga je jedan od sagovornika upitao u kom smislu.

– U svakom! Taj tip nije sposoban da bude generalni menadžer košarkaškog tima. Ovo je stvaran život, pa da li ste ikad čuli da menadžer na pres-konferenciji kaže:

Imali smo bolju ponudu.

Moronu!

Pa ne možeš tako da pričaš! Stvarno… to je grozno, ne znam šta bih rekao – nije mogao da se suzdrži voditelj stanice koja prenosi utakmice Sakramento Kingsa.

Već u narednoj emisiji nije bilo Dejmijena Barlinga, kao su objasnila ostala dvojica voditelja, odgovorni u toj radio-stanici doneli su odluku da ga suspenduju jer je preterao u komentarisanju Divčevih poteza.

[adsenseyu1]

Srećni u Kaliforniji
PORODICA NA OKUPU

Dešavanja u Kingsima i to što legendu srpske košarke prozivaju mediji i navijači ne utiču mnogo na porodicu Divac. Vladova ćerka Petra postavila je na Instagram lepu fotografiju s roditeljima i braćom uz komentar:

Ovo je jedna od retkih zajedničkih fotografija na kojoj se većina nas smeje.

Pored Ane, Vlada i Petre, tu su i naslednici Matija i Luka.

Divčevi zbog Vladovih obaveza u Sakramento Kingsima nisu često na okupu, pa svaki trenutak kad su zajedno koriste da provedu u druženju i finom porodičnom ćaskanju.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Predrag Gajić)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Popio OTKAZ: Evo šta je popularni voditelj rekao za Vlada DIVCA i ekspresno dobio šut-kartu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.