Porodica iz Škotske traži DADILJU, plata 7.000 dolara: Zainteresovanih NEMA!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Porodica iz Škotske traži dadilju kojoj nudi idealne uslove za rad: platu od 50.000 funti godišnje (oko 7 miliona dinara) smeštaj i hranu, međutim jedna stvar odbija sve zainteresovane kandidate.

Roditelji uporno traže zamensku dadilju nakon što su u poslednjih 12 meseci izgubili pet radnika zbog natprirodnih pojava koje se dešavaju u kući, poput loma stakla i čudnih zvukova.

Misterija srpskog manastira: Ko vam ovo ispriča, prvo će se prekrstiti!

Porodica je zatražila pomoć društvenih mreža u svojoj misiji, u nadi da će oni naći nekog dovoljno hrabrog da prihvati izazov njihove uklete kuće.

[adsenseyu5]

Oglas za posao pojavio se prošle nedelje i u njemu se navodi da je potrebno da je osoba spremna da se brine o dvoje dece, 5 i 7 godina u prostranoj porodičnoj kući koja se može pohvaliti spektakularnim pogledom.

Ali, morate biti spremni na to da ćete provoditi duži vremenski period u kući sami i spavati tamo četiri noći nedeljno, od ponedeljka do petka, sa decom.

Misterija kraja života: Najčudnije POSLEDNJE REČI koje su lekari čuli od pacijenata na samrti

Posao dadilje uključuje ​​pripremu doručka, spremanje dece za školu, odvoženje i dovoženje i škole, pomoć oko domaćih zadataka i spremanje za spavanje.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Miror)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Porodica iz Škotske traži DADILJU, plata 7.000 dolara: Zainteresovanih NEMA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.