Posle 67 godina braka, dekica u 95. godini šokirao sve: JA SAM GEJ! (VIDEO)

deka

Foto: Pixabay.com

Čovek koji je već 67 godina oženjen svojom suprugom odlučio je da u 95. godini “izađe iz ormara” i prizna da je homoseksualac. Roman ima dvoje dece, pet unučića i jedno praunuče i u razgovoru sa popularnim jutjuberom Dejvom Vejvijem, rekao je da je od ranog detinjstva znao kog je seksualnog opredeljenja.

Dejv ga je pitao kako je njegova porodica reagovala na njegovo otkrivanje.

  [adsenseyu5]

– Rekao sam im da sam se tako rodio i da sam gej celog života. Ispričao sam im moju priču, emotivne krize i sve ostalo sa čim sam se borio sam sa sobom, i oni su me razumeli – rekao je vremešni Roman.

Na pitanje da li bi voleo da ima dečka, Roman je pocrveneo i rekao Dejvu da želi, smejući se stidljivo. On je naglasio da izgled nije bitan već da je najbitnije srce.

– Želim da odem na spavanje i da neko leži pored mene i bude mi blizu. Ne iz bilo kog razloga, već da znam da je neko brine o meni – naveo je Roman.

Poznati jutjuber je preko Romanovog unuka Brendona došao do vremešnog dekice i intervjuisao ga.

Pričajući za BBC, Dejv je rekao da želi da ljudi vide kompleksnost Romanove priče.

  [adsenseyu1]

– Sa jedne strane to je neveroavtna priča o čoveku koji je bio “sakriven” toliko godina, ali njegov put je bio veoma težak i emotivan. Sa druge strane sigurno se zapitate i o Romanovoj ženi. Oni su delili ljubav i strast, i ne možete da se ne pomislite kako su sve to delili, uprokos činjenici da je gej? Ja zaista ne znam – naveo je jutjuber.

Romanov unuk Brendon snima film o neverovatnoj priči svog deke i o kompleksnosti ljubavnih odnosa, braku i o porodičnim tajnama.

Dejv navodi kako je Romanova priča, kad ju je objavio, naišla na more pozitivnih i ohrabrujućih komentara.

– Dobio sam bezbroj lepih poruka, onih koji su videli moj snimak sa Romanom. Nisam sigurna da je on video snimak, ali verujem da će sigurno biti ganut rekacijama onih koji su ga pogledali – rekao je jutjuber.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Posle 67 godina braka, dekica u 95. godini šokirao sve: JA SAM GEJ! (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.