POZNATI PSIHIJATAR ANALIZIRAO EMANUELA MAKRONA: Njegova dijagnoza je zastrašujuća! – VIDEO

sajber

Foto: Reuters

Francuski predsednik Emanuel Makron je dijagnostikovan kao “opasan psihopata” od strane vodećeg evropskog psihijatra.

Dr Adrijano Segatori je dobro poznati italijanski psihijatar i psihoterapeut koji je napravio analizu Emanuela Makrona koja je i fascinantna i kredibilna, zastrašujuća u svojim implikacijama za Francusku, i zastrašujuća za samog Makrona, ako izgubi  samokontrolu.

“Analizu sam uradio na osnovu slika koje imam u posedu, i na osnovu njegove biografije.

[adsenseyu5]

Mladi Emanuel Makron je sa 15 godina iskusio ozbiljnu seksualnu agresiju sa svojom učiteljicom, Brižit, koja je u to vreme imala 39 godina “, kaže Segatori.

“Umesto ružičaste vizije ove “velike ljubavi” koju bismo mogli groteskno definisati kao reparativni brak (da popravi silovanje), ja umesto toga vidim činjenicu da je razvoj Emanuela Makrona prerano blokiran u njegovoj adolescenciji zbog čina zavođenja koje je bilo i psihičko i fizičko.”

“Ono što se desilo je da su i tabu i granice prekoračene, sama granica koju tabu postavlja. Tako je prvo prekoračenje bilo uverenje da je sve dozvoljeno.”

“Naravno, ovo osećanje svemoćnosti se javilo unutar bogatog buržoaskog društva Amiens, na severu Francuske. Da se ova zajednica dogodila u proleterskoj socijalnoj sredini, sredini koju Emanuel Makron duboko prezire, Emanuel Makron bi bio uništen, i bio bi pod nadzorom socijalnih službi, a Brižit Makron bila u zatvoru.”

[adsenseyu1]

“To je tužna istina. Suočeni smo sa problemom pedofilije. Kada su granice tabua prekoračene, ideja svemoći, zajednička za svu decu, je tada ohrabrena. Dok nije otišao dalje od pravilnog poimanja stvarnosti, i ojačao svojim intelektualnim darovima, on je izvršio ekstrapolaciju svojih ličnih ograničenja.”

“Paradoks je da on izgleda normalno, ali mi imamo slučaj potpune narcisoidnosti.”

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir.rs/ attworldnews.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "POZNATI PSIHIJATAR ANALIZIRAO EMANUELA MAKRONA: Njegova dijagnoza je zastrašujuća! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.