Prekršio protokol: Svima je zapalo za oko novo čudno rukovanje Trampa i kraljice Elizabete II – FOTO/VIDEO

Susret

Kraljica je sve podnela sa osmehom – foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Donald Tramp sastao se sa kraljicom Elizabetom II u Bakingemskoj palati tokom prvog dana njegove posete Velikoj Britaniji. Ona ga je dočekala ispred palate, fotografije i snimci rukovanja obišli su svet, a mnogi su optužili Trampa da je ponovo prekršio kraljevski protokol.

Naime, snimci sa sastanka pokazuju da je američki predsednik pružio ruku kako bi se rukovao sa kraljicom, ali čudan ugao snimanja i neobičan metod rukovanja odmah su zapali za oko korisnicima na društvenim mrežama.

Mnogi su optužili Trampa da se sa kraljicom pozdravio “udaranjem pesnica“, dok su drugi primetili da je tom prilikom predsednik vukao ruku kraljici napred-nazad tresući je prilično snažno.

Za to vreme, kraljica mu se osmehuje, ne pokazujući ni jednog trenutka da joj je neprijatno.

Njih dvoje su nakon rukovanja razmenili nekoliko reči, a kraljica se zatim pozdravila i sa Melanijom.

Tramp napravio skandal pred dolazak u London: “Gradonačelnik je potpuni gubitnik”

Da podsetimo, Tramp se već izblamirao tokom susreta sa Elizabetom II prošle godine, kada je prekršio nekoliko kraljevskih protokala, pa čak i išao ispred kraljice i okrenuo joj leđa.

Šta vi mislite o ovom rukovanju?

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Prekršio protokol: Svima je zapalo za oko novo čudno rukovanje Trampa i kraljice Elizabete II – FOTO/VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.