Pripreme za prvi susret: U KREMLJU prave psihološki profil TRAMPA za PUTINA

Ilustracija

foto: Rojters/AP

U Kremlju se već priprema psihološki profil američkog predsednika Donalda Trampa koji će biti dostavljen ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, kako bi se što bolje pripremio za njihov prvi susret.

Prema rečima savetnika u Kremlju, psihološki profil američkog predsednika Donalda Trampa, priprema se za ruskog predsednika Vladimira Putina: Jedan od zaključaka u dosijeu je da je Tramp sklon rizikovanju i da ima naivan pogled na svet.

[adsenseyu5]

“Gospodin Tramp ne razume u potpunosti ko je gospodin Putin, on je čvrst čovek”, rekao je za spomenutu američku TV kuću NBC, Andrej Fedorov, bivši zamenik ruskog ministra inostranih poslova.

Trampov psihološki dosije priprema se za Putina kao priprema ruskog predsednika za njihov susret, koji se još treba da bude službeno potvrđen, u smislu mesta i vremena održavanja.

[adsenseyu1]

Trampov dosije navodno će imati sedam stranica, a NBC zaključuje kako je priprema tako detaljnog psihološkog profila jednog američkog čelnika vrlo neuobičajena praksa. S druge strane, Tramp vodi bitku  s američkim (i svetskim) medijima oko svojih veza s Rusijom tokom predsedničke kampanje.

Fedorov naglašava kako je taj problem postao poput “kore od banane za Trampa” te da bi iz tog razloga Rusija trebala da izbegava bilo kakve korake koji bi američkom predsedniku štetili u tom smislu.

[adsenseyu1]

Najraniji mogući sastanak Trampa i Putina, prema Kremlju, moguć je na marginama samita zemalja G20 u julu.

Dosad se nikad nisu susreli, no obojica su u više navrata istakli želju za popravljanjem narušenih odnosa između svojih zemalja, koji su krenuli nagore posle pripajanja Krima Rusiji 2014. godine.

(Skandalozno.rs, kurir.rs, Izvor: NBC)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pripreme za prvi susret: U KREMLJU prave psihološki profil TRAMPA za PUTINA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.