Prva fotografija: Ovo je predsednička LIMUZINA Donalda TRAMPA!

"Zver"

foto: printscreen Twitter

Predsednička limuzina, kojom će se Donald Tramp voziti tokom svog mandata, uskoro će biti spremna za upotrebu pošto se nalazi u završnoj fazi izrade, prenosi Dejli Mejl.

Sudeći prema izveštajima koji dolaze iz SAD, limuzina je spremna, ali se njeno zvanično predstavljanje očekuje 30. marta, kako bi ostalo vremena za doradu “sitnih detalja”.

Ugovor za izradu šarenog “monstruma na točkovima” dobila je američka firma Dženeral motors, a konačan račun za predsedničku limuzinu iznosiće 15,8 miliona dolara.

[adsenseyu5]

Na internetu je osvanula fotografija kamufliranog vozila na jednom od svojih finalnih testova. Na slici se vidi “zver”, kako je automobil dobio nadimak, kako stoji parkiran između dva velika džipa, koji u poređenju s njom deluju sitno.

Fotografija je potvrdila teorije da je za limuzinu napravljena šasija slična onoj koja se koristi za kamione, ali to nije zvanično potvrđenom, niti će biti, s obzirom da je u pitanju državna tajna.

“Zver” je opremljena zaštitom od balističkih projektila, hemijskog naoružanja, ima zaseban sistem satelitske komunikacije, radar i izuzetno bogatu medicinsku opremu.

Pretpostavlja se da ide na dizel gorivo.

(Skandalozno.rs, kurir.rs, Izvor: Dejli mejl)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Prva fotografija: Ovo je predsednička LIMUZINA Donalda TRAMPA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.