Prvog radnog dana SAMOHRANA MAJKA DOBILA OTKAZ: Priča koja je internet digla na noge

Foto: youtube/printscreen

Foto: youtube/printscreen

Nisu naši stari uzalud govorili “Ćutanje je zlato”

Da dobro treba voditi računa šta objavljujete na društvenim mrežama pokazuje i primer samohrane majke po imenu Kejtlin Vols.

[adsenseyu5]

Naime, ona se zaposlila u jednom vrtiću, a nakon radnog vremena objavila je iskren status na Fejsbuku i zbog toga dobila otkaz.

“Danas mi je bio prvi radni dan na novom poslu. Mrzim što radim u vrtiću. Stvarno mrzim što sam okružena tolikom decom”, napisala je 28-godišnja Kejtlin na ovoj društvenoj mreži.

Njen post je odmah izazvao salvu negativnih komentara, proširio se Fejsbukom brzinom munje, i naravno, stigao do njenog poslodavca, pa su joj saopštili da nema potrebe da se trudi da više dolazi.

Trebao mi je taj posao, mislila sam da ću konačno moći da plaćam račune. Žene su me napale što ne volim da budem okružena decom sve vreme. Plakala sam, stvarno me je sve to zabolelo jer nisam imala nameru nikoga da uvredim”, rekla je Kejtlin za Pix11.com.

Ipak, Kejtlin je naučila lekciju. Odlučila je da će ubuduće svoje mišljenje držati za sebe.

[adsenseyu1]

“To je stvarno bila greška. Ja ne mrzim decu, baš naprotiv, imam ćerku koja je prelepa i koju obožavam, taj post je bio samo moj izduvni ventil. Više nikada neću objavljivati takve postove, kako god se osećala”, zaključila je Kejtlin, koja nije mogla da veruje da će se zbog jednog njenog posta hiljade ljudi podići na noge i obasuti je najgorim uvredama.

(Skandalozno.rs / Izvor: Stil.Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Prvog radnog dana SAMOHRANA MAJKA DOBILA OTKAZ: Priča koja je internet digla na noge"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.