Putin otvoreno Habibu: Ako nas neko napadne spolja, svi bi mogli da skočimo na takav način

Rusija

Foto: printscreen/youtube

Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da je “bilo ko mogao delovati” na isti način kao što je Habib Nurmagomedov učinio kada se borac suočio sa članovima tima Konora MekGregora nakon što je porazio Irca na UFC 229.

Na sastanku u sredu, Putin je čestitao dagestanskom borcu Nurmagomedovu na njegovoj “dostojnoj i ubedljivoj” pobedi nad Mek Gregorom u Las Vegasu u subotu.

Pentagon otkrio kakva je prednost ruskog naoružanja nad američkim

Dotakavši se ružnih scena koje su usledile nakon borbe – kada je Nurmagomedov skočio preko kaveza da se suprotstavi članu tima MekGregora Dilonu Danisu, očigledno nakon što ga je prebio – rekao je Putin i dodao da je najbolje da se emocije ne zadržavaju. “Svako je mogao skočiti iz kaveza na isti način”.

– Ako nas neko napadne spolja, ne samo Vas, svi bi mogli da skočimo na takav način, a onda bi neko pakleno mogao da plati za to – rekao je Putin Habibu i njegovom ocu Abdulmanapu na sastanku u gradu Uljanovsk.

– Ali bolje je da ne stignemo do te faze – dodao je Putin, što je dovelo do osmeha kod Habiba i njegovog oca.

(Skandalozno.rs/Izvor: RT.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Putin otvoreno Habibu: Ako nas neko napadne spolja, svi bi mogli da skočimo na takav način"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.