RASTE BROJ MILIONERA U RUSIJI: Ove četiri države imaju NAJVIŠE ovakvih bogataša!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Broj dolarskih milionera u Rusiji na kraju 2016. godine porastao je za 19,7 odsto i sada on iznosi 182.000, navodi se u istraživanju “Vrld velt riport 2017“

U Rusiji, nakon umerenog prošlogodišnjeg smanjenja kako broja bogataša, tako i njihovog bogatstva, broj milionera porastao je za oko 20 odsto, što je najveći pokazatelj među svim tržištima“, navodi se u istraživanju.

[adsenseyu5]

Pritom, po broju milionera Rusija je tek na 15. mestu u svetu. Lideri po broju milionera su SAD (4,8 miliona ljudi), Japan (2,9 miliona) i Nemačka (1,2 miliona). Na četvrtom mestu je Kina (1,1 milion). Na te četiri države odlazi 61 odsto od ukupnog broja milionera u svetu. 

Vesna DEDIĆ žestoko uzvratila: „Pismo licemeru koji je video pitona na RTS-u“

Prošle godine je broj milionera u svetu porastao za 7,5 odsto u poređenju sa 2015. godinom i iznosio je 16,5 miliona. Ti milioneri su posedovali bogatstvo u vrednosti od 63,5 biliona dolara.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:b92.net)

[adsenseyu2]

1 komentar na "RASTE BROJ MILIONERA U RUSIJI: Ove četiri države imaju NAJVIŠE ovakvih bogataša!"

  1. znači lopova u rusiji sve više i više . a penzija pro. na mgu. pilotu , doktoru 300e. putinu majka jevrejka – šolomov familija- otac rus, oko njega sve sami oligarsi jevreji koji su pokrali rusiju. da ne bude on kao lenjin zlo židovsko. lenjin je bio plaćen ida uništi rusiju

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.