Sankt Peterburg: Naizgled bezopasna bakica raskomadala tela 10 žrtava i rasula ih po gradu! – VIDEO

Advertisement

Ilustracija

U dnevnicima Tatjane Samsonove (67) iz Sankt Peterburga pronađeni su detaljni opisi najmanje deset ubistava koja je počinila tokom protekle dve decenije.

Naizgled bezopasna bakica raskomadala je tela žrtava i rasula ih po gradu.

Sigurnosne kamere su snimile Ruskinju kako nosi kesu sa delovima tela

Dnevnici na ruskom, engleskom i nemačkom jeziku pronađeni su zajedno sa Tatjaninim knjigama o crnoj magiji i astrologiji.

[adsenseyu1]

Ruskinja je privedena ove nedelje, nakon što je policija pronašla snimak sa sigurnosne kamere koji je prikazuje kako nosi delove tela starije žene u plastičnoj kesi.

Sumnja se da je Samsonova ubila i muža

Obezglavljeno telo Valentine Ulanove (79), koju je Samsonova negovala nakon što se razbolela, pronađeno je u jednoj zabačenoj ulici.

Sumnja se da je Samsonova ubila i svog nekadašnjeg stanara, 44-godišnjeg muškarca iz Norilska. U dnevnicima je opisala njegove tetovaže.

Pre 10 godina, Ruskinja je prijavila nestanak svog muža, a policija sada ispituje da li je on zapravo bio njena žrtva. U njenom stanu su pronađeni nož i motorna testera, a na podu su se videli krvavi otisci.

– Ona je ili mnogo gluplja ili mnogo pametnija nego što izgleda – rekao je jedan policajac.

(blic, daily mail)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Sankt Peterburg: Naizgled bezopasna bakica raskomadala tela 10 žrtava i rasula ih po gradu! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.