Severna Koreja: Imamo LEK za rak i vodu koja SPREČAVA starenje!

Pretnja

foto: Tanjug/AP

Režim severnokorejskog lidera Kim Džong-una tvrdi da ta zemlja ima lek protiv raka i za sprečavanje starenja – vodu koja izvire na planini u blizini prestonice Pjongjanga.

[adsenseyu6]

Oni navode da ta izvorska voda ima energetska svojstva i, prema navodima režima, može da pomogne građanima Severne Koreje da rade sve do 90. godine, prenosi britanski “Miror”.

Ta voda se flašira i prodaje građanima te zemlje, kojih ima 27 miliona, “u cilju sprečavanja raka i starenja”.

To nije prva neverovatna tvrdnja severnokorejskih vlasti, navodi “Miror” i podseća da je otac Kim Džonguna, Kim Džong-il, navodno mogao da menja vremenske prilike snagom svoga uma.

Kažu da je prohodao sa samo tri nedelje, a progovorio sa osam nedelja.

U izveštaju režima o kvalitetima moćne izvorske vode se navodi: “Lokalno stanovništvo je zove ‘čista voda’ koja daje misterioznu energiju.

Mnogi od njih su stariji od 90 godina, a i dalje su zdravi i rade u polju.”

“Istraživači su nedavno otkrili da ta voda sadrži manje molekule, koji se apsorbuju u ljudskom telu većom brzinom od normalne i poboljšava metabolizam ćelija, funkcioniše kao antioksidans i sprečava akumulaciju hemijskih jedinjenja peroksida, usporava starenje i sprečava pojavu raka”, tvrdi zvanični Pjongjang.

[adsenseyu1]

Ta voda, koju Severna Koreja poredi sa poznatom francuskom vodom “Evijan”, flašira se u postrojenju u podnožju planine Korjong.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Severna Koreja: Imamo LEK za rak i vodu koja SPREČAVA starenje!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.