SLUČAJNOST ILI NEŠTO VIŠE? Ružan gest Federera pred Vimbldon: Srednji prst za Noleta na tabli šampiona (VIDEO)

tenis

Foto: Printscreen/youtube

Švajcarac Rodžer Federer pretrpeo je verovatno najteži poraz u svojoj karijeri, od koga je pitanje kako će se oporaviti. Novak Đoković je pokazao čelične živce i savladao ga posle pet sati i dve spasene meč lopte.

Ispočetka Novakove karijere odnos ove dvojice tenisera nije bio idealan jer je Federer gajio animozitete prema srpskom predstavniku, sada je situacija nešto bolja, ali je sada iskočio jedan zanimljiv detalj.

Sergej Trifunović osuo paljbu po organizatorima protesta “1 od 5 miliona”

Dva dana pre početka Vimbldona, Švajcarac je u jednom intervjuu pričao o različitim temama, svojim ritualima, protivnicima i trofejima u kompleksu Ol Ingland klaba i trofejnoj sali Centralnog terena Vimbldona.

– Osam mi je omiljeni broj, ali u mojoj prostoriji za pehare, uvek ima mesta za još jedan verujte mi – rekao je između ostalog Federer.

U jednom trenutku se našao pored table na kojoj su ugravirana imena šampiona i na pitanje koji mu je omiljeni turnir kažiprstom pokazao na svoje ime pored 2003. godine. Kada se priča prenela na brzinu kojom organizatori graviraju imena na trofej i tablu, pokazao je srednjim prstom na ime poslednjeg šampiona Novaka Đokovića.

Tokom razgovora je rekao da mu je omiljeni protivnik Rafael Nadal, ali i omiljeni partner na terenu.

                  

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "SLUČAJNOST ILI NEŠTO VIŠE? Ružan gest Federera pred Vimbldon: Srednji prst za Noleta na tabli šampiona (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.