Snimala je oluju, a onda je MUNJA udarila pravo u telefon! – VIDEO

Udar

foto: Printscren Youtube

Dok je Trejsi Katlou telefonom snimala oluju sa svog prozora nije ni sanjala šta će joj se dogoditi i šta će snimiti.

Na neverovatnom snimku, koji je postavila na Fejsbuk vidi se trenutak kada njen telefon pogađa grom. Šanse da se to dogodi su jedan na prema 700.000, a da se to desi dok držite telefon u ruci još je manja.

Međutim, Trejsi je u Škotskoj doživela upravo to i ostala živa.

Ona je u četvrtak uveče sa prozora svog stana snimala oluju,a onda je grom pogodila telefon i izbila joj ga iz ruku. Telefon je i dalje nastavio da snima, a u pozadini snimka čuje se Trejsi koja nekoliko puta ponavlja da je upravo pogodila munja.

“Htela sam da snimim oblačno nebo, nadajući se da ću uhvatiti neku munju ali nisam mislila da će ona udariti u mene. Munja je udarila u nastavak za držanje na maski mog telefona. Mislim da mi je to spasilo život jer bi inače mobilni eksplodirao”, rekla je Trejsi.

“Doduše, eksplodirala mi je sijalica u kuhinji”, rekla je ona i dodala da je nakon udara osećala bolove i probadanje u levoj ruci.

“Nemate pojma koliko je jaka munja, još uvek osećam bol od malog prsta do lakta. Kad je udarilo, izgledalo je kao neko snažno plavo svetlo. Život mi je proleteo pred očima, bacila sam mobilni telefon i počela da vrištim”, rekla je Trejsi. 

          

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Dejli mejl)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Snimala je oluju, a onda je MUNJA udarila pravo u telefon! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.