STARICI UKRAO ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU: Nakon tri godine PUTEVI su im se ponovo ukrstili!

zaduženje

foto: pixabay.com

Da se ljudi ipak menjaju, dokaz je priča pred vama. Neimenovani Francuz je 2013. godine opljačkao sedamdesetogodišnju stricu nakon što je iz banke podigla 20 000 evra.

20. decembra 2013. godine sedamdesetogodišnja žena je otišla u banku gde je podigla 20 hiljada evra, a samo nekoliko minuta nakon izlaska iz banke postala je žrtva pljačke, piše „La Provence“.

[adsenseyu5]

U martu ove godine kada se vratila kući videla je ispred vrata jedan veliki bukeet cveća, bez ikakve posvete. Nekoliko dana nakon što je primila buket cveća jedan muškarac joj je pozvonio na vrata, a u rukama je imao još jedan buket. Baki i njenoj ćerki je sa buketom uručio i kovertu u kojoj se nalazilo 20 hiljada evra.

Hrvati šokirani odlukom suda u HAGU: Skoro CEO Piranski zaliv u rukama SLOVENIJE!

Policija je tek 22. maja uspela da uđe u trag pljačkašu koji je uhapšen, a brzo je i priznao da je on bio jedan od dvojice koji su pre četiri godine opljačkali baku ispred banke. Nije želeo da kaže ime saučesnika, ali je priznao da je to bila velika greška i da se od tada neprestano kaje.

Pušten je da se brani sa slobode, a uskoro ga očekuje i suđenje.

(Skandalozno.rs/bktvnews.com/Izvor:B.92)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "STARICI UKRAO ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU: Nakon tri godine PUTEVI su im se ponovo ukrstili!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.