STRAŠNI TRENUCI ZA ČOVEČANSTVO: Patrijarh Kiril ozbiljno upozorio političare i građane

Rusija

Foto: Pixabay

Ruski patrijarh Kiril pozvao je političare i građane da se ujedine i da ne teže ka revolucionarnim promenama.

Kako je poručio, mora neko biti slep pa da ne primeti da se bliže strašni trenuci u istoriji zapisani u Knjizi Otkrovenja, preneli su ruski mediji.

Patrijarh Kiril je u govoru održanom u Sabornoj crkvi u Moskvi, poručio i da mnogi predstavnici moderne ruske inteligencije ponavljaju greške svojih prethodnika koje su, kako je naveo, uvele zemlje u katastrofalne revolucionarne događaje u ranom 20. veku.

[adsenseyu1]

Kako navodi RT, patrijarh je naglasio da od postupaka svih ljudi zavisi kada će tačno nastupiti kraj i pozvao ljude da shvate kakvu odgovornost imaju pred Rusijom i čitavim čovečanstvom, te da zaustave “kretanje ka dnu ambisa istorije”.

Upozorio je da čovečanstvo danas ulazi u kritičan period toka ljudske civilizacije i da mu se bliži kraj.

Vladimir Putin: Ruska armija mora biti bolje opremljena od drugih

Morate biti slepi pa da ne primetite kako se bliže strašni trenuci u istoriji o kojima je apostol i jevanđelista Jovan govorio u svojoj Knjizi Otkrovenja – naveo je patrijarh, prenosi Interfaks.

Danas je pogrešno vreme, upozorio je patrijarh Kiril, da se “gađa brod ljudskih strasti jer je već isuviše negativnih uticaja prisutno u duhovnim životima ljudi”.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor: Mondo, agencije)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "STRAŠNI TRENUCI ZA ČOVEČANSTVO: Patrijarh Kiril ozbiljno upozorio političare i građane"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.