Tramp dao neverovatno obećanje: Ako me opet izaberete za predsednika, izlečiću rak i sidu – VIDEO

Orlando

Donald Tramp u Orlandu – foto: EPA

Predsednik SAD Donald Tramp započeo je kampanju za sledeći predsednički mandat u Floridi obećavši naciji nešto što niko nije dosad.

“Pomerićemo granice medicine i izaći ćemo s lekovima za mnoge probleme i bolesti, uključujući kancer i druge, čemu se bližimo. Istrebićemo sidu u Americi za svagda, tome smo vrlo blizu. Postavićemo osnove za sletanje na Mars”, kazao je Tramp na sat i po dugom mitingu u Centru “Amvej” u Orlandu.

“Ovi izbori biće presuda o tome da li ćemo živeti u državi gde ljudi gube izbore, odbijaju da to priznaju i provode naredne dve godine pokušavajući da unište naš Ustav i pocepaju nam zemlju”, poručio je on aludirajući na izveštaj Milerove komisije.

“Zajedno smo naterali pokvareni politički establišment da odstupi i vratili vlast narodu i za narod. Dok god držite ovaj tim na mestu, na dobrom smo putu. Naša budućnost nikada nije izgledala svetlija”, poručio je američki predsednik i izazvao ovacije. Za Demokratsku stranku je rekao da “žele da unište našu zemlju kakvu poznajemo, ali to se neće dogoditi“.

Verujemo da bi naša zemlja trebala biti utočište za građane koji poštuju zakone, a ne za kriminalne strance“, dodao je nazvavši demokrate radikalnom levičarskom mafijom koja bi u SAD donela socijalizam.

Glas za bilo kog demokratu je glas za radikalni socijalizam i uništenje američkog sna“, poručio je.

“Prošli smo najveći lov na veštice u političkoj istoriji. Sve je to bio ilegalni pokušaj poništenja rezultata izbora”, dodao je Tramp.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Independent)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tramp dao neverovatno obećanje: Ako me opet izaberete za predsednika, izlečiću rak i sidu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.